DOBROTY DO BŘÍŠKA – Zdravé a chutné vaření pro celou rodinu
Jsem ráda, že jste zabrousili na můj blog o vaření. Chtěla bych, aby byl pro Vás místem, byť virtuálním, plným chutí a vůní, jako moje kuchyně, když v ní vařím. Místem, kde si každý z Vás vybere něco, co by mu pohladilo chuťové pohárky a udělalo DOBŘ
Food blog | To mi chutná
Chutná mi. Na blogu se chci podělit o to nejlepší, co jsem uvařila a objevila. Mám ráda tradiční recepty. Život je příliš krátký na experimenty, proto upřednostňuji ověřené kombinace a klasické speciality hlavně italské a francouzské kuchyně. Miluji
Dobrou chuť - Kuchyně Lidlu
Dobrou chuť Úvod » Kuchyně Lidlu. . Kapr s česnekem a červeným vínem
Čočková polévka se zeleninou | Recepty Albert
1. Nejdřív si připravím zeleninu. Česnek a cibuli nasekám nadrobno, mrkev mám ráda na kolečka a řapíkatý celer na silnější půlkolečka. Když mám jarní mrkev, ani ji neloupu, jen ji vydrhnu kartáčkem. 2.
Americká buchta - - On-line kuchařka
Recept tento a další uplně skvělé recepty na koláče z jablek sem taky oběvila v kuchařce a pak časopisech,které sem začala sbírat,co sem se vdala,a ted co mám" zbojníka" ,jablkový koláče na všechny zpusoby miluje. Do školy je to dobrá svačina.Ten Ame
Bábovka s podmáslím | Kuchyně Lidlu
Bábovka je výborná! Pro ty co si myslí, že i po hodině pečení je nedopečená: "Ona taková má být- má být vláčná, to dělá to podmáslí." Říct, že je nedopečená může jen ten kdo moc nepeče a nevaří a tudíž ani nechápe jak má co vypadat! Za mě- super rece
Líčka na červeném víně | Recepty na Prima Fresh
Moje verze líček je trochu rustikálnější než ta Zdeňkova, já mám totiž ráda zeleninu vydušenou ve víně pěkně rozmixovanou do omáčky. Jako příloha je ideální kaše nebo šťouchané brambory, ale vy už budete vědět, co se k fantastickému receptu, jakým lí
Kapustové karbanátky | Recepty Albert
4. Do pánve naliju asi 2cm vrstvu oleje, nechám ho rozehřát a smažím v něm karbanátky dozlatova. Mám je ráda s kaší, zeleným salátem nebo s chlebem. Tip: K ochucení karbanátků se dá místo muškátového oříšku dát majoránka a česnek, místo uzeného masa
Punjabi Dal Makhani - My Cooking Diary
Punjabi Dal Makhani:Česky bych tohle jídlo nazvala nejkrémovější čočka na světě! Kdo mě sleduje delší dobu tak ví, že miluju všechny indický, thajský, vientamský, japonský a celkově asijský jídla. Nechápu proto, jak jsem mohla neznat tohle dokonalý i
Receptyšvédské kuchyně -
A neni nejaka vyjimka, co se tyka obedu v pracovnim tydnu, nebo kraje kolem Goeteburgu? Tady totiz mam pocit, ze Svedove pojali obed jako dalsi praci, kterou je potreba co nejdriv udelat… jedi cokoliv nevalne kvality, ale hlavne rychle… nebo mozna je